fbpx

Ghidul Pacientului

Aceasta sectiune are scopul de a informa viitorii pacienti in legatura cu anumite protocoale agreate de clinica noastra.

Ghidul Pacientului

Aceasta sectiune are scopul de a informa viitorii pacienti in legatura cu anumite protocoale agreate de clinica noastra.

Investigatia imagistica

Este obligatorie investigatia imagistica in vederea emiterii unui diagnostic corect, pe langa consultul clinic. Nu putem efectua tratamente in lipsa acestor investigatii. Inaintea unor interventii chirurgicale, medicul specialist sau medicul stomatolog va poate solicita anumite investigatii de laborator sau consulturi de specialitate insotite de documente justificative.

Politica de lucru

Dorim sa va informam cu detalii referitoare la politica noastra de lucru. Aceste detalii trebuiesc acceptate in cazul in care doriti sa deveniti pacientii nostri. Urmarim sa aveti o experienta cat mai placuta in cadrul clinicii noastre fara a tine de cont de tara de provenienta, de nationalitate sau profesie, va vom trata cu respect si egalitate.

Iintrebarile vor fi adresate pe adresa de mail contact@dentariumclinic.com sau la numarul de telefon 0749 865 046. Veti fi contactat in cel mai scurt timp dupa solutionarea solicitarii trimise.

Tratamentele se vor efectua strict in cadrul Dentarium Health & Resort de catre medicii nostrii. Pentru alte tratamente incepute de catre alti colegi nu ne putem asuma responsabilitatea.

In cazul tratamentelor ortodontice incepute in alte cabinete sau clinici stomatologice, politica noastra de lucru nu ne permite continuarea tratamentului cu aparate dentare aplicate de catre alte cadre medicale. Aparatele dentare se vor achita integral dupa fiecare aplicare.

Programarile pot suferi modificari atat din partea noastra cat si din partea pacientilor. Avem obligatia de a va anunta in legatura cu orice modificare, obligatie care revine si pacientilor in cazul in care nu pot onora vreo programare. Programarile se fac in functie de locurile libere existente si de programul de lucru al fiecarui medic.

Minorii trebuie sa fie insotiti de cel putin un parinte sau tutore.

Nu rambursam bani pentru tratamentele deja efectuate si nici sumele care constitue avans pentru lucrarile protetice incepute. Se considera lucrare protetica “inceputa” din momentul in care amprenta pacientului a fost trimisa catre laboratorul de tehnica dentara. Fiind vorba de dispozitive medicale custom made dupa anumite criterii, acestea nu pot fi utilizate pentru alti pacienti in cazul unui refuz.

Pentru a nu supraaglomera cele 2 sali de asteptare va rugam sa nu va prezentati cu mai mult de un insotitor. Ne dorim sa aveti confort pe durata asteparii, sa nu stati in picioare, locurile pe canapele si scaune fiind limitate.

Intarzierile in program, decalajele din program se datoreaza faptului ca lucram si tratam oameni. Situatii in care nu avem deplina colaborare a pacientului (copiii sub 5 ani) sau aparitia altor situatii neprevazute, pot prelungi durata de tratament alocata pentru respectivul pacient. Veti fi nevoiti sa asteptati, medicii nostri respectand ordinea programarilor.

Insotitorii au acces in sala de tratament doar in cadrul consultatie pentru a fi instiintati cu detaliile referitoare la planul de tratament, urmand sa astepte in sala de asteptare pana procedura este finalizata sau cand este rechemat de catre medic / asistent in cabinet.

Va rugam sa nu consumati alimente sau bauturi in timpul asteptarii. Copiii de asemenea nu pot consuma alimente in salile de asteptare sau in salile de tratament.

Aceasta politica este afisata la fiecare etaj al clinicii noastre. Sunteti datori sa il cititi si sa il respectati. Confortul dumneavoastra este important pentru noi, de accea va rugam sa ne instiintati daca anumite aspecte va deranjeaza.

Va multumim,
Echipa Dentarium Health & Resort

Contactează-ne telefonic:

(+40) 749-865.046

Scrie-ne un email:

contact@dentariumclinic.com

Te așteptăm la noi:

Gh. Costaforu nr.50, Oradea
Image
Suntem dedicați sănătății tale și ne vom implica în totalitate pentru a-ți recâștiga încrederea în zâmbetul tău.

Info Contact

Gh. Costaforu nr.50,
Oradea, Bihor, România
Tel: (+40) 749-865.046

Social Media

str. Gh. Costaforu nr.50,
Oradea, Bihor, România
Tel: 0749-865.046
Image